img

Minä tahdon kansanedustajaksi

”Sipilän hallitus on leikannut pienituloisilta ja heikko-osaisilta. Työttömyysturvaa on leikattu ja samaan aikaan työnantajien maksuja siirretty työntekijöille. Koulutus ei ole enää työpaikan saamisen tae ja työpaikka ei enää takaa sitä, että palkalla pärjää. Nyt riittää – Oletko samaa mieltä?”

Olen terveydenhuollon ammattilainen ja Vantaan sosialidemokraattisen valtuustoryhmän puheenjohtaja. Olen ehdolla eduskuntavaaleissa, koska haluan olla varmistamassa, että Uudenmaan kehittämisessä asukkaiden mielipiteet ja tärkeiksi kokemat asiat tulevat kuulluksi.

Olen vaikuttanut ihmisten arkeen olen sekä työssäni Myyrmäen terveysasemalla että luottamustehtävissäni Vantaalla.

Suomen hyvinvointi perustuu työntekijöiden ammattitaitoon ja tasa-arvoisiin mahdollisuuksiin edetä työelämässä. Jokaisella suomalaisella pitää olla mahdollisuus opiskella ammattiin varallisuudesta riippumatta. Hyvinvointiyhteiskunnassa ihmisten terveydestä pidetään huolta, ketään ei jätetä yksin

Kansanedustajana voin olla Sinun äänesi päätöksenteossa. Pystyn valiokuntatyöskentelyssä vaikuttamaan siihen, kuinka ihmisten arkeen vaikuttavat asiat etenevät hallintokoneistossa.

Eduskunnassa varmistaisin, että uusimaalaisten etu päätöksenteossa otetaan huomioon ja pidän alueen asukkaiden puolta meitä koskevissa asioissa.

Eduskunnassa voin vaikuttaa siihen, millaisiin asioihin rahaa kohdistetaan ja millaisia lakeja säädetään.  Hyvään elämään keskeisesti liittyvät asiat, kuten työ, asuminen, liikkuminen ja elinympäristön turvallisuus tulevat huomioiduiksi, jos tulen valituksi kansanedustajaksi.

Tutustu lisää minuun ja ajatuksiini tältä sivustolta. Jos ajatuksemme kohtaavat, tule mukaan kampanjaani!

Palkalla on pärjättävä

Palkalla on pärjättävä

Ylpeys omasta lähiöstä

Ylpeys omasta lähiöstä

Koulutus kuuluu kaikille

Koulutus kuuluu kaikille