img

CV – urani ja luottamustehtäväni

 

Sirkka-Liisa Kähärä

Ikä:  Kypsä ja kokenut nainen parhaimmassa iässä, eli 50+

Työ: Työskentelen suunnittelijana Vantaan Apotti-hankkeessa sosiaali- ja terveystoimessa.

”Palveluja pitää kehittää ja löytää uusia toimintatapoja, siksi työskentelen suunnittelijana Apotti-hankkeessa, jonka tarkoituksena on luoda vantaalaisille yhtenäinen sote-tietojärjestelmä.”

Koulutus: Koulutukseltani olen röntgenhoitaja ja sairaanhoitaja AMK

”Hoitoala on minun juttuni, ensin kouluttauduin röntgenhoitajaksi ja lasten ollessa pieniä ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajaksi.”

Perhe: Perheeseeni kuuluvat aviomiehen lisäksi 2 aikuista lasta.

”Mieheni kanssa olemme olleet tiimi jo pitkään, naimisissakin jo yli 20 vuotta. Kaksi lastamme ovat lentäneet jo pesästä, vaikka usein kotona vielä käyvätkin.”

Yhteisten asioiden hoito

Suuri velvollisuudentunto asioiden parantamiseksi sai minut lähtemään ehdolle ja tulin valituksi kaupunginvaltuutetuksi vuonna 2005. Siitä lähtien on ollut monenlaisia luottamustoimia, tällä hetkellä olen vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtaja. Luotsaan myös SDP:n valtuutettujen ryhmää.

Ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät muodostavat yhden kivijalan Suomen menestykseen. Ammattiyhdistysliikkeen tehtävä on turvata työntekijöiden työolot ja siksi toimin aktiivisesti omassa liitossa Julkisten ja Hyvinvointialojen ammattiliitto JHL:ssa, tällä hetkellä edustajiston puheenjohtajana.

Kaikenikäiset tarvitsevat monipuolista ja mielekästä liikuntaa, siksi toimin Rekolan Raikkaan puheenjohtajana. Me haluamme tarjota kaikille mahdollisuuksia kokea onnistumisen tunteita. Samaa ajatusta seuraan myös tehtävässäni kattojärjestö Työväen Urheiluliitto TUL:n hallituksen jäsenenä.

Oma koti on ihmiselle tärkeä asia. Olen toiminut usean vuoden ajan Vuokralaiset ry:n puheenjohtajana, koska vuokralla asuvat tarvitsevat apua ja neuvoja sekä etujensa valvojaa Suomessa. Puheenjohtajana pääsen vaikuttamaan asioihin, joilla on merkitystä kohtuuhintaisen asumisen varmistamiseksi.