Kiitos kuuluu teille kaikille!

Eduskuntavaalien tulos on selvä ja SDP on Suomen suurin puolue. Minusta ei tullut kansanedustajaa, mutta onnittelen kaikkia valituksi tulleita!  Edellisen kerran SDP on ollut eduskuntavaalien suurin puolue 20 vuotta sitten.

Vantaalta SDP:stä valittiin kansanedustajiksi Antti Lindtman, Kimmo Kiljunen ja Hussein al-Taee. Kolme vantaalaista demaria eduskunnassa on hieno asia. Lisäksi Uudenmaan SDP onnistui nostamaan omaa paikkamääräänsä niin, että uudessa eduskunnassa uusimaalaisten etuja puolustaa 7 kansanedustajaa.

Oma äänimäärä 2735 ei riittänyt siihen, että minusta olisi tullut kansanedustaja. Jokainen annettu ääni on kuitenkin ääni puolueelle ja osoitus minua kohtaan annetusta luottamuksesta – Kiitos kuuluu sinulle!  Tulos kertoo, että iso joukko ihmisiä osoitti #SIKU2019-kampanjan avulla haluavansa muutosta ja se merkitsi – Oikeasti ja aidosti yhteiseen lopputulokseen. Pelkästään helmikuusta lähtien kohtasimme kampanjassa 25 000 uusmaalaista. Koko kampanjan aikana määrä oli paljon suurempi ja se vakuuttaa siitä, että

#SIKU2019 oli osaltaan vahvistamassa SDP:n vaalivoittoa. #SIKU2019 –kampanjan tukiryhmäläisten tekemän työ oli menestys. Olimme hyvin esillä, toimme ajatuksia vahvasti esille ja teemamme oli oikea. Tällä kertaa se ei vain riittänyt. Nyt on aika nauttia keväästä, mutta olla aktiivinen unohtamatta seuraavia vaaleja, eurovaaleja, jotka ovat edessä jo toukokuussa.

Omalta kohdaltani vaikuttaminen ja työ ihmisten arjen parantamiseksi jatkuu Vantaan kaupunginvaltuustossa ja edelleen monissa muissa järjestöissä sekä ammattiliitto JHL:ssa. Kiitos tästä unohtumattomasta matkasta!

Sirkka-Liisa Kähärä