Uuttamaata pitää kehittää asukkaiden mielipiteet edellä, hallintohimmelit on jo nähty!

Minun Unelmieni Uusimaa tarjoaa ihmisille mahdollisuudet hyvään arkeen, totesi Sirkka-Liisa Kähärä tultuaan yksimielisesti asetetuksi ehdolle kevään 2019 eduskuntavaaleihin. Kähärän asetti ehdolle hänen oma puolueosastonsa Koivukylän Sosialidemokraatit.

Eduskuntavaaleihin on aikaa vielä reilu vuosi, mutta kokenut vantaalainen poliitikko Sirkka-Liisa Kähärä on valmis kehittämään Uuttamaata, jossa asukkaiden mielipiteet nostetaan entistä kuuluvammin esille. Hän korostaa ihmisille sujuvan arjen luomista ja sitä vahvistavien toimenpiteiden ottamista poliittisen päätöksenteon keskiöön.

– Nykyinen hallitus on osoittanut, että tavallisen ihmisen ääni ja elämään merkittävästi vaikuttavat asiat jäävät huomioimatta. Näistä esimerkeistä viimeisimpinä ovat hallituksen päättämä työttömien asemaa kurjistava aktiivimalli sekä kariutunut perhevapaauudistus, Kähärä toteaa ja jatkaa

– Kansanedustajana voin vaikuttaa siihen, mihin asioihin rahaa kohdistetaan. Kuinka työ, asuminen, liikkuminen ja elinympäristön turvallisuus varmistetaan uusimaalaisille. Uusimaa kasvaa ja kehittyy, siksi tavoitteen on oltava kaikkien asukkaiden saavutettavissa olevat, Suomen parhaat peruspalvelut.

Ihmisten hyvinvoinnin lisääminen on pitkän uran sosiaali- ja terveyspalveluissa tehneelle Kähärälle ykkösasia.

– Olen muun muassa sairaanhoitajana toimiessani nähnyt, miten sosiaali- ja terveydenhuollon laatu vaihtelee ja ihmiset kärsivät heikentyneistä palveluista. Tähän on tultava muutos. Mielestäni meneillään olevan sote-uudistuksen olisi ollut tarpeen vastata tähän huutavaan, ihmisiltä lähtevään, parempien palveluiden tarpeeseen. Pahoin pelkään, ettei niin käy ja siksikin lähden ehdolle vaaleihin, Kähärä toteaa.

Kähärän ja hänen taakseen jo nyt järjestäytyneiden tukijoiden tavoitteena on kampanja, jossa esille nostetaan Uudenmaan erityispiirteet ihmisten elinympäristönä.

– Uskon, että osaamiseni, päättäväisyyteni ja jo nyt isolta joukolta saamani tuki kannattavat minut ja kampanjan hienoon lopputulokseen saakka, Kähärä arvioi.

Lähde mukaan #siku2019 -kampanjaan. Ilmoittaudu tukijaksi!
www.facebook.com/sikukahara
www.twitter.com/sikukahara

 

Kuva: Tommi Matinlassi